Γιατί Opiniocracy

Μία βασική, αιώνια ανθρώπινη ανάγκη είναι ο σχηματισμός της άποψης πάνω σε κάθε θέμα, από τα απλά μέχρι τα σύνθετα, βασισμένα σε όσα γνωρίζουμε, σκεφτόμαστε ή αισθανόμαστε την ανάγκη να την εκφράσουμε, να την προσαρμόσουμε ή να την αλλάξουμε.

Σήμερα, τα διαδικτυακά polls βρίσκονται συχνά στις ειδησεογραφικές ιστοσελίδες. Τα διαδικτυακά polls αυξάνουν την επισκεψιμότητα των ιστοσελίδων, ενισχύουν το περιεχόμενο, βελτιώνουν την εμπειρία του χρήστη και προωθούν τη δημοκρατία, ενισχύοντας τη γνώση του χρήστη και την κατανόηση της άλλης πλευράς.

Οι περισσότεροι άνθρωποι τείνουν να επισκέπτονται τις ειδησεογραφικές ιστοσελίδες που απεικονίζουν τις απόψεις τους και επηρεάζονται από τον μέσο όρο των απόψεων των άλλων επισκεπτών. Επομένως, τα σχόλια και τα αποτελέσματα σε μία ιστοσελίδα καταλήγουν να είναι ομοιογενή και το κενό ανάμεσα στις αντίθετες απόψεις μεγεθύνεται.

Τι είναι το Opiniogracy

To Opiniocracy είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διαμοιρασμού polls κι ένα εργαλείο δημοσίευσης polls.

Δίνει τη δυνατότητα στους πολίτες να τοποθετηθούν ανεξαρτήτου πολιτικής και κοινωνικής θέσης, με έναν σύντομο αλλά υπολογίσιμο τρόπο, μέσω ψηφοφορίας και σχολιασμού σε σύγχρονα και διαχρονικά, διεθνή και τοπικά θέματα.

Επιτρέπει στους διαδικτυακούς εκδότες να συμπεριλάβουν έτοιμα polls με ψήφους και σχόλια στα δημοσιευμένα άρθρα τους. Αυτά τα έτοιμα polls φέρουν τις ψήφους και τα σχόλια όχι μόνο των χρηστών της ιστοσελίδας αλλά και όλων των χρηστών του Opiniocracy, συμπεριλαμβάνοντας τις ψήφους και τα σχόλια από όλους τους συνεργαζόμενους εκδότες (POLL OF POLLS). Αυτό το εργαλείο ψηφοφορίας μέσα από διάφορους ιστότοπους επιτρέπει σε έναν αναγνώστη ειδησεογραφικών ιστοσελίδων να δει τις απόψεις των χρηστών από πολλούς διαφορετικούς ιστότοπους. Είναι ένας απλός αλλά αποτελεσματικός τρόπος να μειωθεί η αντιπαλότητα και να βελτιωθεί η κατανόηση της αντίθετης πλευράς.

Το όραμά μας

… είναι να γίνουμε το Youtube των polls, το κορυφαίο παγκοσμίως απόθεμα διαδικτυακών Polls

… να προωθήσουμε την ψηφιακή δημοκρατία... μία ψήφο κάθε φορά. Οι συνολικές απόψεις που αντιπροσωπεύονται από την βάση δεδομένων του Opiniocracy μπορούν να επηρεάσουν την πολιτική και την κοινή γνώμη και να οδηγήσουν σε ένα καλύτερο κόσμο.

Χρίστος

Υπεύθυνος Συστήματος

Μάριος

Υπεύθυνος Τεχνολογίας

Ίγκορ

Ανάπτυξη Συστήματος

Φίλιππος

Υπεύθυνος Περιεχομένου

Κώστας

Ιδρυτής - Επιχειρηματικός Προγραμματισμός

Άρτεμ

Ανάπτυξη Συστήματος

Βιτάλ

VP Strategy